Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. SOS.

Főoldal » Középiskola » Matematika
567
Köszönöm szépen ha segítesz nekem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Feltéve ha a négyszögek négyzetek.
1²+1²=1
 1 =1
1²+1,5²=3,25
 3,23 =1,8
2²+2²=8
 8 =2,83
2²+2,5²=10,25
 10,25 =3,2
3²+3²=18
 18 =4,24
1+1,8+2,83+3,2+4,24=13,07cm
1