Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmusos feladatok - kérlek segítsetek - a bekarikázott feladatok kellenének

Főoldal » Középiskola » Matematika
327
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az elsőt leírom, utána sztem menni fog a többi.
22-log425=
22*2-log425=
22*1/2log425=
22*1/ 4 log425=
22*1/ 4log425 = //Itt már az egész hatvány a gyökjel alatt van, csak nem tudja kiírni normálisan
4*1/ 25 =
4*1/5=
4/5
Nyugodtan szólj, ha valamelyik lépés nem érthető ^^
Módosítva: 5 éve
1