Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek-SOS légyszi segítsen valaki

Főoldal » Középiskola » Matematika
394
valaki légyszi segítsen sűrgős nagyon:
(1+x)/(2-x) +( 2-x)/(1+x) = 2
előre is köszi!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egy szám és a reciprokának összege 2.

Ez csak úgy lehetséges, ha a szám 1.

1+x = 2-x

2x = 1

x = 0,5
0