Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek doga de nem megy SOS!!!!!!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
482
Az alábbi oldal hosszúságok közül melyik hármasból szerkezhető háromszög: a=5cm; b=1cm; c=4cm vagy a=3cm; b= 5cm; c=7 cm és a váaszt indokolni is kellene köszönöm nektek nagyon
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A 2., mert 3+5>7, 5+7>3, 3+7>5, A háromszög bármely két oldalának összege nagyobb a harmadik oldalánál.
Remélem nem késő és tudtam segíteni!
0