Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Egy deltoid oldalainak hossza: 7,2 cm és 44 mm. Mekkora a kerülete?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Először is át kell váltani a mértékegységeket:
7,2 cm
44 mm = 4,4 cm

Kerület = (a+b) x 2

Tehát, K = (7,2+4,4) x 2 = 23,2 cm.
0