Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
373
Egy téglalap két oldala: 4,6 dm és 7,5 dm. Add meg a területét négyzetcentiméterben!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Téglalap területe: 4,6 x 7,5 = 34,5 dm2

Mivel 1 dm2= 100 cm2, akkor a téglalap területe cm2-ben: 34,5 x 100 = 3450 cm2
0