Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
561
Sziasztok.
A c, részben tudna valaki segíteni hogy miképp a hogy kell kiszámolni?
Előre is köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(65+67+68+76+x+80+y)/7=74*7
356+x+y=518
x+y=162

Szórásra is teljesíted a feltételt, és meg kapod az x; y értékét, együtt 162
Módosítva: 9 éve
0