Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki !!!!

209
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Informatika

Válaszok

1
Mivel privátban kiderült, hogy dolgozatról van szó, és személy szerint nem támogatom a csalást, így csak segítséget adok hozzá, nem megoldást.
1) A táblázatkezelő bal alsó sarkában találod a munkalapokat, azok között kattintással tudsz váltani.

2) Gyakorlatilag egy "képletet" kell írnod, ami az adott ország előző periódusához hozzáad 10-et. pl. Olaszország esetében a július 1 - július 7 ár úgy jön ki, hogy írsz egy egyenlőségjelet, majd Olaszországhoz tartozó cellát kijelölöd és utána írod még, hogy +10. Pl. ha az érték B3-van van, akkor akkor =B3+10 megy abba a cellába, ahova a júl. 1-7 közötti érték kellene Olaszországhoz.

3) Ugyanaz mint a 2), csak egy oszloppal arrébb vagy.

4) Itt össze kell adni a két intervallum értékeit, majd elosztani kettővel. pl. =(C3+D3)/2

5) Olyan mint a 2)

6) Kijelölöd, CTRL+C majd katt új helyre és ott CTRL+V. Telefon esetében pedig kijelölöd, hosszan nyomva tartod ujjaddal, majd másolás. Odanyomsz ahova szeretnéd, ott is hosszan lenyomva tartod, majd beillesztés. (Következő feladat miatt célszerű lenne csak az első két sort, és első oszlopot másolni)

7) Az új táblázat minden egyes cellájában ki kell számolnod a EURO munkalapon lévő másik táblázat celláinak értékét. Gyakorlatilag az új táblázat egy-egy cellájának értéke tehát pl egy cella: =EURO!B3 * 4,5 .. Itt ugye 1 euró az 4,5 lej. Ezért az ottani euró értékeket kell 4,5-lel beszorozni.

8) 1. feladatban megadott helyen találod a munkalapokat, majd jobb klikk / hosszan rajta tartott ujj és ott Átnevezés

9) Van egy ilyen menüpont, hogy feltételes formázás. Ott ki lehet választani, hogy mi alapján. A "nagyobb mint" lehetőséget választod. Kijelölöd, hogy milyen tartományra kell, és feltételnek beírod, hogy > 700.

10) Ez szerintem már menni fog.
0