Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
349
Csatoltam a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. x1 = -6
x2 = 1

2. x1 = 3.5
x2 = 1.2

3. x1 = -5.5
x2 = -7

Programommal számoltam, ha tévednék javítson ki bárki.
1