Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
352
Csatoltam a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) a=9 b=-5 c=-1 D=61 gy.sz.=2
b) a=-1 b=1 c=-4 D=-15 gy.sz.=0
c) a=1 b=-3,8 c=0 D=14,44 gy.sz.=2
d) a=16 b=-24 c=9 D=0 gy.sz.=1
1