Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvény hatarerteke-Emelt matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
390
Kérlek segíts sooos.
Nagyon köszönöm előre is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1
1

tg(x)/sin(x)=sin(x)/cos(x)/sin(x)=1/cos(x)=1, mert cos(0)=1
tg(x)=sin(x)/cos(x)
Módosítva: 5 éve
1