Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A nyomás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
485
Egy 350 N súlyú gyerek 700 Pa nyomást gyakorol a földre. Mekkora felületen érintkezik a talajjal ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`F=p*A`

`350 N=700 Pa * A`

`A=(350 N)/(700 Pa)=0,5 m^2`
0