Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
2759
Egy lejtő a vízszintessel 15°-os szöget zár be, és 20 m magasra visz. Milyen
hosszú a lejtő?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
sin15°=20/x /*x
x*sin15°=20 /:sin15°
x=77,3m
0