Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges példa

Főoldal » Középiskola » Matematika
2321
Egy apa egyedül 3,5 óra alatt, a fia egyedül 6 óra alatt ássa fel a kertet. Mennyi idő alatt készülnek el a kert felásásával, ha mindketten dolgoznak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
x/3,5+x/6=1
x=42/19=2,21 óra alatt ássák fel együtt a kertet.
0

Nagyon köszönöm!!
0