Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna ebben segíteni? (Matematika 9.o.)

Főoldal » Középiskola » Matematika
357
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, Középiskola
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
3)
a)=2(x+3y)
B) =x(x+y)
C) 2X+2 x X x 4 +4 x 4 =(x+4)x (x+4)
D) (x-4)x (x+4)
1

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0