Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
362
Köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
kör területe: r'2*Pi
Kis kör területe: 1,2*1,2*3,14=4,52
Nagy kör területe: 2,8*2,8*3,14=24,61

Hányszorosa a nagy kör a kis körnek?
24,61/4,52=5,44

Körgyűrű: 24,61-4,52=20,09
0