Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
324
Köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Átmérő 70 -> sugár 35
kör kerülete: 2r*Pi
Kerék kerülete: 35*2*3,14=220cm
220cm=22dm=2,2m

1000m/2,2m=454,54

454,54-szer fordul meg a kerék
0