Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK SÜRGŐS. AKI TUD SEGÍTSEN. KÖSZÖNÖM.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
331

1. Határozd meg az 5 cm élő kocka lapátlójának a hosszát! Határozd meg az egyik testátlóját a hosszát is!
2. Egy téglatest élei : 3 cm 4 cm 12 cm. Határozd meg testátlóinak hosszát!
3. Egy téglatest alakú betonlap méretei 45 cm 90 cm 5 cm. Mekkora a betonlap tömege, ha 1 dm3 beton tömege 2,2 kg.?
KÉREM VALAKI SEGÍTSEN. NAGYON SÜRGŐS. DE KÉRLEK NE CSAK AZ EREDMÉNYT ÍRD LE, HANEM AZT IS HOGY KELL MEGOLDANI HOGY MEGÉRTSEM. KÖSZÖNÖM.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.
pitagorasz tétel alapján:
52+52=25+25=50
 50 
szintén pitagorasz tétel:
52+ 50 2=25+50=75
 75 
1