Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki help SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. Kikötés: x>1
log3(x-1)=2
x-1=3^2
x=9+1
x=10

2. Kikötés: x<3
3-x=1/2^2
3-x=1/4
-x=1/4-3
-x=-11/4
x=11/4~2,75
0