Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok témában tudna valaki segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
415
Csatolok képet, mára kéne a feladat, hetedikes matematika feladat..
Az 1-es,a 2-es és a 3/a kéne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, sos, hetedikes, halmaz, 7, halmazok
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.
A={Tudor; Vidor; Morgó; Szundi; Szende; Hapci; Kuka}
B={0;1;2;3;4;5;6;7}
C={-1,5; -0,5; 0,5; 1,5}
D={4;7;10;13;16;19}
2.
A={négyzetszámok} - A={x ∈ N || √x ∈ N}
B={köbszámok} - B={x ∈ N || ³√x ∈ N}
C={számok amelyekhez ha hozzáadunk egyet, oszthatók lesznek hárommal} - C={x ∈ N || x+1 | 3}
3.a.)
A={2,4,6,8,10,12....}
0