Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy téglalap két oldala 5 cm és 13 cm hosszúak. Hány centiméter hosszúak az átlói?

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Egy téglalap két oldala 5 cm és 13 cm hosszúak. Hány centiméter hosszúak az átlói?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5²+13²=x²
x= 194 =13,93 cmesek az átlői
0