Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ha tud valaki kérem segítsen :D

Főoldal » Középiskola » Fizika
711
A szánkó a 30 m hosszú domboldalról egyenletesen gyorsulva 10 másodperc alatt csúszik le. Mekkora volt a gyorsulása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
s=(a/2)·t²
a=(2·s)/t²=(2·30)/10²=60/100=0,6m/s²
0