Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol Fordítás Sos

242
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Vásárlás az Egyesült Királyságban

Az egyik legjobb hely a vásárlásra az Egyesült Királyságban manapság a Westfield Stratford City bevásárlóközpont Londonban - a legnagyobb és legújabb Európában.

1 A Westfield várálói divat, étel, otthoni és szépségápolási termékek közül válogathatnak több mint 300 különböző boltban. Két nagy részleg van, és egy hatalmas szupermarket. Egy 14 szobás (?) mozi, egy bowling pálya, két hotel és egy kaszinó is található itt.

2 A bevásárlóközponton belül 72 különböző étterem és ételbár található. Beülős és elvivős éttermek is vannak, beleértve Halalokat, vegetáriánus torta boltokat, és saláta bárokat. A legtöbb közülük a boltok zárása után is nyitva van.

3 A legtöbb bolt reggel 10-től este 9-ig van nyitva hétköznap, és reggel 9-től este 9-ig szombaton. Vasárnap reggel 11-től délután 5-ig. Az éttermek éjfél körül, míg a mozi hajnal 1-kor zár, kivéve szombaton, ekkor hajbal 2-kor.

4 A Westfield-nek 5000 parkoló helye van és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Két metró vonal köti London közepéhez, és rengeteg busz is van. Vonattal csak 8 percre van a Liverpool Street állomástól.

4)
A 1
B 4
C 2
D 3
0