Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Két számos feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
475
Sziasztok, valaki tudna segíteni S.O.S-ben?
Ez a két feladat lenne. :/
Határidő: 22:00
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
2.
1

3. A két szám a 108 és a 60.
1

2.)
(2x+0,3x+4)*4=154 /:4
2,3x+4=38,5 /-4
2,3x=34,5 /:2,3
x=15


Módosítva: 5 éve
1