Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
760
Hogy kell kiszámolni a téglalap kerületét ha az eggyik oldala 3 dm a másik meg 2 m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
házi, Matek házi
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
K=2*(a+b)


a=3 dm
b=2m= 20dm
----------------------
K=? K=2*(a+b)=2*(3+20)= 2*23=46

A téglalap kerülete 46dm ami egyenlő 460cm ami egyenlő 4,6 méterrel.

K=46dm
1