Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 11. osztály, variációk

Főoldal » Középiskola » Matematika
422
Lesz valaki olyan kedves, hogy megoldja nekem ezeket a feladatokat?
Előre is köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
97
2.)
a)
(3*2*1)*(2*1)=3!*2!=24
b)
5*5*5*2*1=250
3.)
20*19*18*17*16=1860480
0