Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5/a, 3a+5= 3x2+5=6+5=11
3(a+5)= 3(2+5)=3x7=21
3+ax5=3+2x5=3+10=13
(3+a)5=(3+2)5=5x5=25

Ennyit tudtam segíteni.
0