Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
421
Az 5/b feladatban valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm! :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
b) 4:5
Paralelogrammában a szögek összege 2α+2β=360°.
4+5=9
360/9=40°
4*40=160
4*50=200°
Ezt a két számot még osztjuk 2-vel, így megkapjuk a paralelogramma szögeit:
80°,80°,100°,100°
0