Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
422
Köszönöm a segitsegeket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
https://www.youtube.com/watch?v=xviHUZjz1zU
Ez a videó segíthet neked.
0

t=R²xPí -r²*Pí
t=5²xPí-3²xpí
t=25pí-9pí
t=16pí ~ 50,2655 cm²
0

Csatoltam képet.
0