Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
355
Végezd el a mértékátváltásokat!
23cm+67mm=…………………mm
0,67kg+9,5dkg=………………dkg
0,5hl+45l=………………l=……………….dl
5,5nap+10óra=…………………….óra(h)
8,5 óra+35perc=…………………..perc (min
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
297mm
76,5dkg
95l=950dl
142h
545min
0