Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudtok segíteni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
346
3 ,55 m = ….. mm, 7,5 dm2
= ……. cm2, 650mm = …….cm,

2,32 m3
= ……dm3, 5200 dm = ….......m, 6,3 kg = ….... g,
2,9q = ….... kg, 2400g = ….... kg, 1,3t = ….....q,
550 dag = …..... g,
3,1 h = ..........min, 45 min = .......s, 3600s =...........h,
1,2 d = ..........h, 2,2 h =...........s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1. 3 550
2. -?
3. 65
4. -?
5. -?
6. 630
7. -?
8. 2.4
9. -?
10. -?
11. 186
12. 2700
13. 1
14. 28.8
15. 7920



Bocsi, hogy nem tudtam mindet megírni... De az interneten ha jól tudom van ilyen átváltó honlap.
0

3,55m=3550mm
7,5dm2=750cm2
2,32m3=2320dm3
5200dm=520m
6,3kg=6300g
2,9q=290kg
2400g=2,4kg
1,3t=13q
550dag=5500g
3,1h=186min
45min=2700s
3600s=1h
1,2d=28,8h
2,2h=7920s
1