Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt a ketott kellene megoldani elore is koszi :)

Főoldal » Középiskola » Matematika
380
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a,

`sin alpha` = `root()(3)/2`

`alpha` = `pi/3+2*k*pi` és `(2pi)/3+2*k*pi`; ahol `k in ZZ`

`alpha_1` = 60°

`alpha_2` = 120°

`alpha_3` = 420°


b,

`sinalpha` = `-1/2`

`alpha` = `(-pi)/6 +2*k*pi` és `(7pi)/6+2*k*pi`; ahol `k in ZZ`

`alpha_1` = -30°

`alpha_2` = 210°

`alpha_3` = 330°
0