Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon fontos lenne.

Főoldal » Középiskola » Matematika
424
Ha valaki tud segiteni elore is koszonom :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. cosx=1/2
cos(2pi-x)=1/2
x1=60+k•360
x2=300+k•360

2. cosa=gyök2/2
cos(2pi-a)=gyök2/2
a1=45+k•360
a2=315+k•360
0