Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika-koszinuszfüggvény

Főoldal » Középiskola » Matematika
538
Vizsgáld meg a koszinuszgörbén, milyen kapcsolatban van cos (x+ π) és cos x , ha
a) x= - 3π/2
b) x= - 3π/4
c) x= 2π/3
d) x= 5π/3

Fogalmam sincs hogyan kéne ezt megcsinálni, és nagyon fontos lenne hogy megcsináljam.Nagyon hálás lennék ha valaki sehítene.Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sürgős, Matematika, segítség, függvény, Koszinusz, cos, görbe, π, koszinuszgörbe
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Nézd meg: https://www.geogebra.org/m/mcyj4fgu
Hátha ez érthető?
0