Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gondoltam egy számra,

Főoldal » Általános iskola » Matematika
424
Gondoltam egy számra, ha a kétszereséből kivontam 10-et, a számnál 18-cal nagyobb számot kaptam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Gondoltam egy számra, ha a kétszereséből kivontam 10-et, a számnál 18-cal nagyobb számot kaptam


2x-10=x+18 /-x
x-10=18 /+10
x=28
1