Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fordítás és hozza tartozó feladat angol 9.o

273
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

3
Elfelejtettem csatolni,
Itt pedig a kérdésekre kell válaszolni
0

Where can you...?
1 SH
2 SH HH
3 HH
4 SK
5 SH HH
6 SH
7 SK
8 SK
0

Mit lehet csinálni Londonban...

1 Mikor nagyon hideg van
Menny korcsolyázni a Somerset házba. Ez egy gyönyörű 18. századi épület a Temze folyón. Télen a ház előtt lévő térből korcsolya pályát csinálnak. Van itt egy korcsolya iskola, ahol leckéket lehet venni, és van egy késő esti gyűlések és DJ éjszakák. Novemberben és decemberben egy hatalmas karácsonyfa áll itt, és a kávézó különleges karácsonyi ételeket kínál.

2 Ha esik
Menj dél-kensingstonba, és látogass meg három csodálatos múzeumot. Át lehet sétálni egyikből a másikba, mert mind nagyon közel van egymáshoz. A Science Múzeum nagyon népszerű a felnőttek és gyerekek körében is, ahogy a Natural History (természettörténeti) Múzeum is, amiben életnagyságú robot dínók és más fantasztikus kiállítások vannak. A harmadik a Victoria és Albert Múzeum, tele művészettel és dizájnal a világ minden pontjáról. Elképesztő divat gyűjteménye van a 17. századtól napjainkig. Ha süt a nap, az utat keresztezve érünk a Kensington kertbe, ami a londoni parkok egyike, a híres Pán Péter szobrot is meg lehet látogatni.

3 Ha süt a nap
Menj a Hampstead Heath-be, London legnagyobb parkjába. A Parlament hegy tetejéről, a park déli részén, London rengeteg látványossága látható, beleértve a Szent Pál Székesegyházat és a London Eye-t. Piknikezz, és ha meleg van, sétálj a kültéri medencéhez, ahol növényekkel és fákkal körülvéve lehet úszni. Ez egy varázslatos hely, el sem hiszed hogy a főváros közepén vagy.
0