Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tömeg kiszámítása

Főoldal » Középiskola » Fizika
472
1. feladat
p= 4 bar
D - dugattyú átmérő = 30 mm
d - dugattyú rúd átmérő = 5 mm
alfa szög = 30°
Kérdés: Mekkora tömegű testet tudunk felvonszolni a lejtőn? (Nincs súrlódás)
2. feladat
Az előző ?(nem tudtam kiolvasni) mekkora tömegű testet tudunk felvonszolni?
A képeket csatoltam mindkét feladatról, előre is köszönöm a segítséget.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, Matematika, fizika, segítség, Sos!, tömeg, tanár, diák, pneumatika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Csatolok képet
0