Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika képlet... Politrok folyamatnál..molekuláris fizikában... hogy jött ki az 1. képletből, a2. ? Csatolva

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
637
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, fizika, képlet, molekuláris
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
Cp - C / Cv - C - 1 = n - 1
Cp - C / Cv - C - Cv - C / Cv - C = n - 1
Cp - C - Cv + C / Cv-C = n - 1
Cp - Cv / Cv - C = n - 1
1