Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometria 11.osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
445
Az 1. ábrán látható háromszögben dAT = x, dTB = y és dAB = c valamint dCT = mc.
Továbbá TAC∡ = α, CBT∡ = β, ACB∡ = 90°
és CTB∡ = 90°.
Ha tudjuk, hogy x = 0,32 cm és mc = 0,24 cm, akkor számítsuk ki a háromszög
ismeretlen szakaszainak hosszát és szögeinek nagyságát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, segítség, trigonometria, koszonom, Örökhála, mégmalégyszi
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0