Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
543
x2 + x - 12 = 0

másodfokú egyenletek.

x2 - 5x + 6 = 0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Valaki, segitsen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az első egyenlet megoldása x=-4 és x=3
A második egyenlet megoldása x=2 és x=3

Ha kiírsz egy kérdést akkor legalább pontosan fogalmazd meg a feladatot! Mert így nagyon nehéz segíteni rajtad.
Esetleg használhatod a photomath programot a telefonodon. Vagy a casio fx 991 ce x számológép másodfokú egyenletet megoldó funkcióját.
0