Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
373
Sziasztok Ezeknek az egyenleteknek kellene a levezetett megoldása Köszönöm a segítséget előre is
sinα=3√2
cos(α2+π3)=2√2
cosα=−3√sinα

sin2α=1+2cosα
sin2(x−π6)=14
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

1, 2, 3
0