Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
427
Felnagyítottuk a háromszöget, emlynek oldalai a=6cm, b=12cm, c=16 cm. A másik háromszög leghosszabb oldala 1cm.Mekkora amásik két oldal?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1/16=0,0625

Másik két oldal:
6*0,0625=0,375cn
12*0,0625=0,75cm
0