Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Arányosság

Főoldal » Középiskola » Matematika
1783
Egy háromszög oldalainak aránya 4:5:6, a hosszá hasonló háronszög legrövidebb oldala 0,8 cm. Határozzuk meg az utóbbi háromszög két oldalának hosszát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
0,8/4=0,2
0,2*5=1cm
0,2*6=1,2cm
Módosítva: 5 éve
0