Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hasonlóság

Főoldal » Középiskola » Matematika
408
Két hasonló háromszög közül az egyik oldalai 9cm, 12cm, és 16 cm.A másik háromszög leghosszabb oldal 1cm. Mekkkora a másik két oldal?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1/16=0,0625
9*0,0625=0,5625cm
12*0,0625=0,75cm
0