Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika sos

Főoldal » Általános iskola » Fizika
584
A gozolos vasalo teljesítménye 1,2 kW. Mennyi a fogyasztasa 3ora alatt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
P=1,2kW=1200W
t=3óra=3·3600=10800s
W=P·t=1200·10800=12960000J=12,96MJ
0