Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika sos

Főoldal » Általános iskola » Fizika
398
Az auto tolatolampajan athalado aram erossege 1,75 A. Az aramforras feszultsege 12 V. Mekkora az izzolampa teljesítménye?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
P=U·I=12V·1,75A=21W
0