Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika sos

Főoldal » Általános iskola » Fizika
355
Zebszamologepet 300 mp-ig hasznaljuk. Az aramforras feszultsege 3 V, az aramerosseg 60 mA. Mekkora az elektromos teljesitmeny?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
P=U·I=3V·0,06A=0,18W
A 300mp a munka kiszámításához kellene (de ez nem volt kérdés)
W=P·t=0,18·300=54J
0