Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon megköszönném ha valaki tudta segíteni!

Főoldal » Középiskola » Matematika
628
2. Írja fel annak az egyenesnek az egyenletét, amely átmegy a P(-3;-5) ponton és merőleges a 3x+5y=11 egyenesre!

3. Adja meg a p értékét úgy, hogy a 2x+3y=7 és 6x+py=8 egyenletű egyenesek párhuzamosak legyenek!

4.Egy háromszög csúcsai A( -2;4), B(2;-2), C(7;2). Határozza meg a háromszög magasságpontjának koordinátáit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koordináta geometria
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2;3
0