Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
490
Segítség sürgős
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Attól SZÁMTAN-i, hogy bármely elem a két szomszédjának számtani közepe:
(6x-5 + 2x+7) / 2 = 3x - 2
8x+2=6x-4; Ebből: x=-3;
A sorozat : -23, -11, 1
A b) feladatot próbáld ugyanígy!
0