Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. SOS.

Főoldal » Középiskola » Matematika
416
Köszönöm szépen ha segítesz.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) 12, 15, 11
Ebben biztosak lehetünk, hogy nincs derékszög, mivel majdnem egyenlő szárú háromszöget ad.

b) 40, 41, 9
sinα = 40/41 ⇒ α = 77,32°
sinβ = 9/41 ⇒ β = 12,68°
γ = 180° - 77,32° - 12,68° = 90°
-1